Giny Comunicació

Som una agència de comunicació establerta a Barcelona i integrada per professionals del món del disseny, la publicitat, la comunicació, l’audiovisual i el periodisme. Ens agrada el que fem i creiem que no hi ha una única manera de fer les coses. 

El projecte de la imatge gràfica la Festa Major 2018 parla de nosaltres: explica com som, què ens apassiona i com volem que sigui el món que ens envolta.

Hem viscut el procés de cocreació amb intensitat. Hem gaudit, hem patit, hem crescut i hem descobert altres realitats. I tenim ganes de continuar-ho fent.

Fundació l'Espiga

La Fundació l’Espiga té la seu a Vilafranca del Penedès i dona resposta a persones amb discapacitat del Penedès i el Garraf. La seva finalitat és la promoció de l’assistència, l’ensenyament i la formació genèrica i específica, i, en general, de qualsevol activitat que afavoreixi la inclusió social de persones amb discapacitat.

 

L’Espiga participa en nombroses activitats que es duen a terme a Vilafranca del Penedès. En aquesta ocasió s’han convertit, juntament amb Giny Comunicació, en protagonistes de la Festa Major 2018 de Vilafranca del Penedès.